Alla inlägg den 7 juli 2017

Av benjamin kh - 7 juli 2017 00:15

Igår sov du här igen. Tätt, tätt intill mig med min arm över dig.
Att vakna varje morgon av lukten nybryggt kafé och bara känna värmen av dig. Att vakna upp på morgonen till kyssar och småhångel. Att bara ha dig här hos mig och att få höra allt fint du säger. Allt detta måste nog vara bland det bästa jag vet just nu.
Jag tror jag håller på att bli sådär lyckligt förälskad, Du gör mig så lycklig och du gör bättre människa av mig, du lät mig bli din. Lät mig somna och vakna bredvid dig, det va inte lätt men jag lyckades till slutet och jag lovar dig av hela mitt hjärta att jag ska kämpa varje dag och varje minut för att bevisa dig kärlek existerar.
Jag har lyckats bli så himla förälskad. Pirret i kroppen känns så fantastiskt bra, aldrig någonsin vill jag sluta ha det så här. Du gör mig så lycklig, och så himla, himla glad. Tillsammans med dig går tiden allt för fort, men varje sekund med dig är värd mer än tusen år utan.
Känslan av när vi ligger i soffan och pussas och prata om livet. Om Framtiden. Om problem. Om roliga saker. När vi känner båda att vi är på samma plan och vi vill satsa på våran relation tillsammans.
Känslan av att har gjort mitt liv till något bättre och härligare, än vad det var innan. Allt faller på plats just nu och jag känner det där lugnet i min kropp, av att jag hamnat i exakt rätt armar och att du inte vill vara någon annanstans på denna jord, än hus mig och vet du ensak? vardagen helt plötsligt bliv helt fantastisk med kittlande och magisk känsla. Vi ses imorgon älskling ??

Ovido - Quiz & Flashcards