Alla inlägg den 4 juli 2017

Av benjamin kh - 4 juli 2017 22:16

Har ni varit med om att folk vill ha rätt och tycker det är viktigt att ha rätt när de diskuterar något om enkla saker som egentligen inte spelar någon roll?
Ni vet folk som älta saker vill ha rätt hela tiden oavsett vad det handlar om och deras åsikt eller vill ha något på sitt sätt?
Vet ej om folk vet hur den andra känner när de bete sig på sett viss! Man bli frustrerad, irriterad och arg Fattar de hur de påverkar egentligen dig.
människor som måste säga vad de tycker och vill diskutera saker i absurdum har lust fråga dem "Är det här viktigt för dig?" Och kanske Den enkla frågan kan göra stor skillnad.
Ni vet människor som ser sina svaghet och fel hus andra och alltid har något komma med!

Vad skönt det är att få säga vad man tycker! Även om det är oväsentligheter som dryftas. Man bara måste få sin röst hörd och få säga sin åsikt om ämnet. Jag är en lätt människa lära känna och säger vad jag tycker och känner, Jag vågar vara precis som jag är, visa mina känslor och accepterar och visar vad jag tänker, hur jag mår och vad jag upplever eller har varit med om.
Mitt förhållande till mig själv bestämmer hur jag upplever varje situation och när jag inser att allt är precis som det ska vara så vågar jag vara mig själv mer fullt ut, jag behöver aldrig spela en roll eller agera på ett visst sätt för att duga så ni vet!

Din livsuppgift är ingen roll du spelar eller uppgift som ska utföras. Din livsuppgift är att vara ditt bästa du. Så våga vara precis den du är.

Ovido - Quiz & Flashcards