Alla inlägg den 29 september 2013

Av benjamin kh - 29 september 2013 20:33

Vissa helg blir bara så bra. För att man är med de man tycker om och gör roliga saker .Detta är bättre än vilka piller som helst. En helg med god mat, kultur och mys. Tankar både kroppen och själen .i lördags tillbringade min dag på teater sedan va på stan en sväng . Det bliv fest hos Abdullah och efter lite lek och mer sprit drog vi vidare till krogen .en perfekt utgång som avslutade med lite sorg och tårar som regnet torkade bort från kinden. Idag har man deppat på soffan och kollat bara på film . Imorgon blir träning och skolan .

Älskar kloka citat . Man lär sig mycket av dem .

Av benjamin kh - 29 september 2013 13:03

Vad hjälper det att vara snäll, hjälpsam, givmild, frikostig med både tid och pengar, omsorg och kärlek, när det aldrig är något man får tillbaka?
jag Vill ge, jag tycker om att ge, att ställa upp, lösa knipor. Jag kräver ingenting utan det är sånt man gör, nästa gång är det jag som behöver hjälp, tröst eller vad det nu är.
Jag blir besviken. I nöden prövas vännen och var står jag då - helt själv. Vad spelar det för roll att jag ställer upp på andra när jag inte är värd att behandlas på samma sätt tillbaka? Varför ska jag bry mig om nån annan? Det känns så värdelöst. Jag känner mig värdelös och ensam.
Började Sätta gräns mot vänner och slutade låta de använda mig för att de själva ska få det bättre - varit med om vänner som velat nyttja mig (min erfarenhet säger inte alla är så). Klarar mig själv nu ! vill ha vänner som också kan tillföra nytt utan att ta och ta och ta !!! Hade önskat va bitches och ger tillbaka men en del av mig säger nej benjamin ! Låt de vara för att Gud kommer straffa dem.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards